Bostäder & Lokaler i Skaraborg

Våra fastigheter

Här hittar du alla våra fastigheter med både privatbostäder och företagslokaler. Vi har fastigheter i Skövde Grevagårdsbyn, Falköping, Tidaholm, Stenstorp. Just nu äger och förvaltar vi ca 150 lägenheter samt några lokaler runt om i Skaraborg.

Radhus

Färgaregatan 4, Tidaholm

Trevliga radhus på Färgaregatan i Tidaholm. Här finns 3:or och 2:or, tvättmaskin och torktumlare finns i samtliga lägenheter. Alla lägenheter är i markplan och har en egen terrass. Fiber och parkering i Carport.

Mer om Färgaregatan 4

Lägenheter

Grevagårdsbyn, Skövde

Grevagårdsbyn är beläget ca 8 km söder om Skövde mot Falköping och Tidaholm. Parhus-lägenheter med 1,5 till 4 rum och kök. Lägenheterna har ljus och öppen planlösning och balkong med tak eller altan i markplan. Fiber och värme ingår i hyran. Parkeringsplats och garage finns att hyra i mån av tillgång.

Mer om Grevagårdsbyn

Lägenheter, 55+

Storgatan 32, Stenstorp

Fastigheten Arken ligger centralt mitt emot livsmedelsaffären i Stenstorp. Rymliga 1:or och 2:or  i  loftgångar och hiss, lämpliga för 55+ boende. Alla lägenheter har altan eller balkong. Parkering finns.

Mer om Storgatan 32

Lägenheter

Centrumhuset, Stenstorp

Fastigheten Allvaret 1, ett stenhus med 2, 3 och 4 rums-lägenheter i tre plan. Nära till vårdcentral och livsmedelsaffär. Tomt med stora grönområden. Lägenheterna har nya ljudisolerade fönster och balkong. Värme ingår i hyran.  Garage finns att hyra i mån av tillgång.

Mer om Centrumhuset

Lägenheter, Lokaler

Parkgatan 6, Falköping

Fastigheten Urmakaren ligger centralt nära torget i Falköping med  2,3 och 4 rumslägenheter på andra våning med fin utsikt. Tvättmaskin, torktumlare samt diskmaskin i alla lägenheter. Fiber och parkering ingår i hyran. Bottenvåningen hyrs av en redovisningsbyrå.

Mer om Parkgatan

Lägenheter

Järnvägsgatan 40, Falköping

Fastigheten Geten 2 ligger centralt mitt emot Resecentrum i Falköping.
Här finns charmiga 2 och 3-rums lägenheter med högt i tak. Parkeringsplats finns att hyra.

Mer om Järnvägsgatan 40

Lägeneter

Järnvägsgatan 30, Falköping

Fastigheten Rådjuret 11 ligger centralt nära Resecentrum i Falköping. Här finns endast 2:or på 60-66 kvm uppdelade på tre plan att hyra. Parkeringsplats finns att hyra. Hiss finns.

Mer om Järnvägsgatan 30

Lokaler

Lovenegatan 4, Falköping

Fastigheten på ca 5300 m² består av 8 st hyresgäster med företrädesvis tillverkning och förvaltningsverksamhet.

Mer om Lovengatan

Vill du bo hos oss? Se lediga bostäder eller gör en intresseanmälan